Atunci cand stabilesti toate detaliile afacerii tale si esti gata sa o pornesti, iti doresti ca acest lucru sa se intample cat mai repede. De multe ori insa, in orase precum Iasi, unde piata este destul de competitiva, este ceva mai greu sa gasesti spatii pentru birouri disponibile rapid si cu atat mai greu ca acestea sa se afle in zone bune.

Metropola Imobiliare iti ofera acces la o serie de oferte atractive pentru birouri, mentinand preturile la un nivel acceptabil. Ai la dispozitie un portofoliu bogat atat pentru spatii de inchiriat, cat si spatii de vanzare. Vei gasi cu siguranta unul care sa raspunda cerintelor tale si sa nu te coste mai mult decat iti poti permite.

Vorbim, asadar, de spatii de vanzare care pornesc de la 130000 de euro pentru zona centrala. In functie de suprafata, zona si utilitati, acestea pot ajunge 2000000 de euro, pragul superior fiind reprezentat de o cladire cu 4 etaje complet utilata, cu o suprafata de 1600 mp si plasata in Podul de Fier. Bineinteles, cumpararea unui astfel de spatiu necesita o investitie foarte mare, fiind potrivita pentru antreprenorii cu experienta pe piata.

Spatiile de inchiriat care sunt au preturi incepand cu 5 euro/mp pentru zona Metalurgie, 4 euro/mp pentru zona Pacurari si chiar si 7 euro/mp pentru zona centrala.

Vei gasi spatii cu suprafete de diferite dimensiuni, putand inchiria un etaj dintr-o cladire, o parte dintr-un etaj sau o cladire intreaga. Suprafata variaza intre 70 mp si 9000 mp, existand variante multiple. Vei putea alege in functie de numarul de angajati si tipul de afacere, fara a fi nevoit sa te resemnezi la spatii prea mici sau prea mari.

Spatiile sunt complet utilate, oferind acces la apa, gaz, curent, internet, baie si parcare. Interiorul poate fi personalizat si compartimentat la cerere, putand creea loc pentru birouri suplimentare. Vei putea astfel sa adaptezi spatiul in functie de nevoile tale particulare. In unele cazuri ai la dispozitie si receptie si paza, asa ca biroul tau va fi in siguranta, iar clientii vor fi tratati cu un grad ridicat de profesionalism. De asemenea, multe dintre spatii sunt utilate chiar si cu birouri si scaune, fara a mai fi necesara o investitie ulterioara prea mare.   

In acelasi timp, spatiile pentru birouri sunt amplasate in zone usor accesibile din orice zona a orasului, deplasarea fiind usoara atat pentru clienti, cat si pentru angajati, furnizori sau parteneri. Printre zone se numara Centrul, Centrul Civic, Tatarasi, Pacurari sau Podu Ros.

 

Asadar, daca te afli in cautarea unei cladiri de birouri sau a unui spatiu dintr-o cladire pentru achizitie sau inchiriere, la Metropola Imobiliare vei gasi oferte foarte atractive pentru spatii plasate central si semicentral. Acestea sunt disponibile imediat si complet utilate. De multe ori, interiorul poate fi personalizat la cerere. Toate serviciile Metropola Imobiliare sunt gandite pentru a-ti rezolva rapid si eficient problemele. Vei putea astfel sa iti incepi afacerea la timp si sa te bucuri de investitiile facute. Intr-un spatiu potrivit lucrurile vor merge cu atat mai bine, asa ca rezultatele vor depasi asteptarile.