Daca te-ai hotarat sa iti deschizi o afacere de productie, spatiul de desfasurare reprezinta unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. Desi primul instinct este sa consideri ca trebuie sa cumperi un astfel de spatiu, o optiune demna de luat in considerare este si cea a inchirierii.

Metropola Imobiliare este o agentie imobiliara cu un portofoliu amplu care iti pune la dispozitie atat spatii pentru inchiriere, cat si spatii de vanzare din Iasi, la preturi bune raportate la zona in care sunt amplasate, spatiu si utilitati. Avand in vedere faptul ca activitatea principala este productia, e important ca zona in care este amplasat spatiul industrial sa ofere acces usor la drumurile principale pentru aprovizionare si distributie. In acelasi timp, accesul angajatilor ar trebui sa se faca si el usor.  

De asemenea, spatiul de lucru reprezinta un criteriu important. In functie de tipul activitatii desfasurate, numarul de angajati si cantitatea de productie, vei avea nevoie de un spatiu mai mic sau mai mare. Un aspect care, de obicei, strica planurile este pretul. In cazul Metropola Imobiliare acesta este unul avantajos, asa ca nu va trebui sa faci compromisuri referitoare la spatiu, zona sau utilitati.

In alegerea spatiului va trebui sa iei in considerare atat valoarea investitiei raportata la bugetul disponibil si cheltuielile ulterioare, precum si posibilitatile viitoare de dezvoltare. In cazul in care ai o suma mare la dispozitie, vrei sa nu depinzi de nimeni si ca pe termen lung sa iesi mai avantajos, cumpararea unui spatiu industrial reprezinta intr-adevar optiune mai potrivita.

Daca ai nevoie de un spatiu nu foarte mare, poti opta pentru un spatiu cu o suprafata utila de 330 mp situat in Lunca Cetatuii. Acesta are o suprafata totala de 900 mp si este alcatuit din 2 hale industriale complet amenajate, cu parcare, lumina naturala, gaz, curent, baie, apa, acces TIR si auto. Spatiul este construit din caramida si acoperit cu panouri sandwich. Pretul pentru acesta este de 125000 euro.

Daca ai nevoie de un spatiu mai mare si plasat intr-o zona mai apropiata de centru, atunci poti alege un spatiu de 10000 mp din zona Tatarasi. Acesta este impartit intre o hala industriala si o zona pentru birouri si are toate utilitatile necesare. Pretul este unul pe masura, de 1500000 euro.

Pentru inchiriere ai la dispozitie spatii de diferite dimensiuni, plasate in zone precum Pacurari, Tatarasi sau Lunca Cetatuii. Preturile pentru inchiriere variaza intre 3-4-5 euro/mp. Spatiile variaza intre 200 si 6000 mp, asa ca vei gasi suprafata ideala pentru afacerea ta.

 

In concluzie, cu Metropola Imobiliare vei gasi spatiul industrial de care ai nevoie pentru a pune bazele afacerii tale de productie. Spatiile din portofoliul agentiei ofera diferite suprafete complet utilate, disponibile in zone usor accesibile. Multe dintre acestea sunt impartite intre suprafete de lucru, de depozitare si birouri.  Vei gasi atat spatii pentru inchiriat, cat si spatii de vanzare, toate la preturi avantajoase, care sa nu intre in conflict cu planurile tale de dezvoltare. Ramane doar sa te bucuri de investitia ta.