Ştiri imobiliare

rows ştiri
 • Spatii pentru birouri in Iasi

  11 mai 2015
  Atunci cand stabilesti toate detaliile afacerii tale si esti gata sa o pornesti, iti doresti ca acest lucru sa se intample cat mai repede. De multe ori insa, in orase precum Iasi, unde piata este destul de competitiva, este ceva… Citeşte mai mult »
 • Inchirieri birouri Iasi

  11 mai 2015
  Daca ai o afacere in Iasi si esti la inceput de drum, o optiune foarte buna este sa inchiriezi un spatiu de birouri. Investitia intr-un spatiu este destul de mare si, chiar daca pe termen lung se dovedeste a fi… Citeşte mai mult »
 • Cladiri de birouri in Iasi

  11 mai 2015
  Odata cu dezvoltarea afacerii tale, mai devreme sau mai tarziu apare nevoia unui spatiu special pentru lucru. Daca ai o afacere care pana acum ti-a permis sa iti desfasori activitatea de acasa, ai putut economisi o suma destul de mare.… Citeşte mai mult »
 • Birouri Iasi

  11 mai 2015
  Deschiderea unei afaceri sau dezvoltarea acesteia presupun luarea unor decizii importante. Una dintre acestea este alegerea spatiului de lucru. Metropola Imobiliare este o agentie imobiliara din Iasi cu un portofoliu vast de birouri atat pentru inchiriat, cat si pentru achizitie.… Citeşte mai mult »
 • Spatii industriale Iasi

  11 mai 2015
  Daca te-ai hotarat sa iti deschizi o afacere de productie, spatiul de desfasurare reprezinta unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. Desi primul instinct este sa consideri ca trebuie sa cumperi un astfel de spatiu,… Citeşte mai mult »
 • Spatii comerciale Iasi

  11 mai 2015
  Activitatile comerciale reprezinta una dintre cele mai dezvoltate ramuri de afaceri. Spatiile comerciale sunt destul de competitive in centre de interes precum Iasiul. Atunci cand lucrezi cu oameni, este important ca acestia sa asocieze firma ta cu increderea si sa… Citeşte mai mult »
 • Solutii pentru familii, de la Metropola Imobiliare Iasi

  11 mai 2015
  In viata oricarei familii apare nevoia de a cumpara o locuinta, insa variantele si posibilitatile pentru aceasta sunt nenumarate. Asta pentru ca trebuie luate in calcul o varietate de indicatori, precum pretul, locatia, numarul de camere si multe altele. Pentru… Citeşte mai mult »
 • O multitudine de apartamente cu Metropola Imobiliare Iasi

  11 mai 2015
  In acest moment, nu cred ca ne avantam prea tare daca afirmam ca foarte multa lume isi doreste sa cumpere un apartament in Iasi. Piata si-a mai revenit dupa criza care a lovit acum cativa ani, se contruiesc din ce… Citeşte mai mult »
rows ştiri

Cele mai noi știri imobiliare