Odata cu dezvoltarea afacerii tale, mai devreme sau mai tarziu apare nevoia unui spatiu special pentru lucru. Daca ai o afacere care pana acum ti-a permis sa iti desfasori activitatea de acasa, ai putut economisi o suma destul de mare. Sectorul de afaceri se afla intr-un moment favorabil de revenire dupa criza, iar Iasiul este un centru cu foarte  mult potential.

Metropola Imobiliare este o companie specializata pe ramura imobiliarelor pentru afaceri, avand in portofoliu numeroase spatii comerciale, birouri si spatii industriale, astfel incat sa gasesti solutia potrivita in functie de dimensiunile afacerii tale.

Atunci cand vine vorba de cladiri de birouri, ai la dispozitie doua optiuni. Exista in primul rand posibilitatea achizitiei unui spatiu. Investitia este una care se dovedeste a fi una profitabila pe termen lung. Vei avea control complet asupra cladirii si, in plus, in cazul vrei sa te extinzi si mai mult la un moment dat, vei putea aranja acest lucru fara a mai fi nevoie sa te muti cu totul in alta parte.

Spatiile de vanzare Metropola Imobiliare au suprafete cuprinse intre 130 si 2000 de mp, asa ca vei putea cumpara un etaj sau o cladire intreaga. Acestea sunt asezate in diferite zone, din Centru si pana in Copou, Metalurgie, Tatarasi Sud sau Podul de Fier.

Unele dintre cladirile de birouri au pretul complet, in timp ce altele se vand la metru patrat. Spre exemplu, un spatiu de birouri cu o suprafata utila de 130 mp, situat central, are un pret de 130000 de euro. Un alt spatiu cu o suprafata de 1500 mp plasat in aceeasi zona are un pret de 900 de euro/mp.

Daca ai nevoie de un spatiu pentru o perioada mai scurta sau nu ai la dispozitie o suma destul de mare pentru a cumpara un spatiu, varianta inchirierii este cea mai potrivita. Vei plati o suma lunara mai mica, varianta fiind mai putin avantajoasa pe termen lung. La Metropola Imobiliare vei gasi suprafete cuprinse intre 58 mp si 9000 mp. Birourile sunt plasate in zona centrala, Centru Civic, Pacurari, Tatarasi, Tudor Vladimirescu, Copou sau Podu Ros.

Pentru varianta inchirierii la metru patrat vei gasi preturi incepand cu 5 euro. Pragul superior este de 900 euro/mp. Preturile variaza in functie de zona, suprafata si utilitatile disponibile. Unele dintre spatii pot fi inchiriate doar partial, in timp ce altele sunt disponibile doar daca inchiriezi intreg spatiul (toate etajele).

Cladirile sunt construite recent, sunt dotate cu utilitati atractive, au infrastructura buna si nu prezinta risc seismic. In plus, spatiile pot fi compartimentate si personalizate conform cerintelor.

Asadar, cu Metropola Imobiliare iti vei putea gasi biroul ideal in Iasi. Fie ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi un spatiu, ai la dispozitie o multitudine de oferte din diferite zone si pentru toate buzunarele. Portofoliul include atat spatii pentru afaceri tinere, aflate la inceput, cat si spatii mai mari, pentru afacerile in extindere ale jucatorilor mai experimentati. Preturile sunt atractive si fac totul mult mai usor. Te vei putea concentra pe activitatile tale fara a mai avea batai de cap din cauza banilor.