Activitatile comerciale reprezinta una dintre cele mai dezvoltate ramuri de afaceri. Spatiile comerciale sunt destul de competitive in centre de interes precum Iasiul. Atunci cand lucrezi cu oameni, este important ca acestia sa asocieze firma ta cu increderea si sa ii acorde la randul lor un spatiu din viata lor.

Cu Metropola Imobiliare poti obtine un spatiu in zona pe care ti-o doresti, avand acces la oferte personalizate care iti ofera avantaj in fata competitiei.  

Indiferent daca ai nevoie de un spatiu pentru un magazin, un showroom, un bar sau restaurant, ori pentru cabinete medicale, saloane de coafura etc, vei gasi solutia potrivita pentru tine.

Spatiile comerciale au deschidere stradala, iar majoritatea sunt dotate cu vitrina generoasa. Cum utilitatile reprezinta un criteriu important pentru tine, ofertele includ pachete foarte atractive. Spatiile ofera acces la utilitati precum apa, apometre, bai, curent, gresie, telefon, tamplarie PVC, parcare etc. De asemenea, in cazul in care ai o afacere care cere dotari specifice, precum un magazin care are nevoie de o vitrina frigorifica sau un cabinet medical care are nevoie de spatii sanitare speciale,  ai la dispozitie oferte care pot cuprinde deja aceste dotari.

Suprafetele disponibile sunt foarte flexibile, variind intre 40-50 mp si ajungand la 700-1000 mp. Vei gasi un spatiu pentru orice tip de activitate comerciala. De asemenea, Metropola Imobiliare ofera atat spatii de vanzare, cat si pentru inchiriere, venind in intampinarea tuturor nevoilor.

In functie de nevoile tale si de buget, vei putea alege intre zone precum Centru, Centrul Civic, Copou, Podu Ros, Tatarasi, Gara, Pacurari sau Tudor Vladimirescu. Zonele se bucura de o circulatie intensa si iti vor oferi un avantaj considerabil in fata competitorilor.

Pentru a-ti face o idee, pretul pe metru patrat pentru a inchiria un spatiu comercial complet amenajat in zona centrala, de 130 mp, este de 10 euro. Pentru un spatiu de 105 mp in zona Podu Ros, cu vitrina de expunere de 10 metri lineari, pretul este de 30 de euro/mp.

Daca vrei sa cumperi un spatiu plasat central, preturile incep de la 67000 de euro pentru 76 mp si pot ajunge pana la 195000 de euro pentru 100 mp, fiind usor negociabile. Investitia intr-un astfel de spatiu este una inspirata, valoarea acestuia putand creste in timp.

Metropola Imobiliare este un partener de incredere care te va ajuta sa iti dezvolti afacerea intr-un mod optim. Preturile sale sunt competitive, iar beneficiile oferite sunt numeroase. Avantajul principal pentru spatiile comerciale este in primul rand acela ca spatiile disponibile se afla in zone cu circulatie intensa, asa ca se vor afla in atentia clientilor si partenerilor. Apoi, acestea beneficiaza de utilitatile necesare si sunt gata pentru a fi predate, fara a mai irosi timp ulterior cumpararii. Nu in ultimul rand, ai la dispozitie atat oferte pentru inchiriere, cat si pentru cumparare, putand alege varianta potrivita in functie de buget, etapa de dezvoltare si tipul afacerii tale.

Din portofoliul Metropola Imobiliare mai fac parte spatii industriale, birouri si cladiri de birouri, toate disponibile atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere, la fel ca in cazul de fata.