Daca ai o afacere in Iasi si esti la inceput de drum, o optiune foarte buna este sa inchiriezi un spatiu de birouri. Investitia intr-un spatiu este destul de mare si, chiar daca pe termen lung se dovedeste a fi o alegere mai economica, este greu sa ai la dispozitie o suma de cel putin 100000 de euro pentru acest lucru.

De partea cealalta, vei putea inchiria un spatiu cu o suprafata de orice dimensiuni ai nevoie, pornind de la 40-50 de metri si ajungand pana la 1000 de metri sau mai mult. Multe dintre cladirile de birouri disponibile ofera posibilitatea inchirierii unui etaj sau a unui spatiu la comun. Aceasta din urma varianta este utila daca ai nevoie de doar cateva birouri sau ai posibilitatea de a reduce numarul acestora pentru a face economie. Inainte de a alege suprafata spatiului este important sa ai in vedere viitorul afacerii tale. Daca exista posibilitatea sa te extinzi, e bine sa ai drept criteriu posibilitatea adaugarii catorva birouri. Daca, dimpotriva, exista sanse mari sa externalizezi din servicii sau sa oferi angajatilor posibilitatea de a lucra de acasa, atunci poti alege un spatiu minimal pentru a putea desfasura activitatile prezente, fara a avea o pierdere mare.

In functie de activitatea pe care o desfasori, zona poate fi mai mult sau mai putin importanta. Este importanta totusi deplasarea angajatilor la birou, asa ca iti vei dori cel putin accesul la mijloace de transport in comun. In acelasi timp, o alegere inspirata ar include in zona si un magazin alimentar. Daca ai o afacere care nu necesita un contact prea mare cu clienti si parteneri, nu ai nevoie neaparat de o zona centrala.

Metropola Imobiliare este o agentie imobiliara cu un portofoliu atractiv de spatii de birouri in Iasi, care ofera preturi avantajoase chiar si pentru zonele cu circulatie intensa. Vei gasi astfel spatii de birouri in zona centrala pornind de la 7-8 euro/mp. Toate spatiile sunt utilate cu termopan, telefon, parchet, lumina naturala, internet, gaz, curent, apa si uneori parcare. Unele dintre spatii sunt disponibile chiar si gata amenajate, cu birouri si scaune. Cladirile de birouri se gasesc in zone usor accesibile, precum Centrul, Centrul Civic, Podu Ros, Pacurari, Tatarasi sau Metalurgie. Angajatii vor putea astfel sa ajunga usor cu mijloacele de transport in comun sau cu masina proprie. Multe spatii dispun de parcare proprie de dimensiuni generoase.

Birourile sunt disponibile imediat, asa ca poti incepe amenajarea sau lucrul in orice moment.

Din portofoliul agentiei mai fac parte spatii comerciale si spatii industriale din Iasi, plasate in zone la fel de atractive si la preturi la fel de avantajoase pentru inchiriere.  

 

In concluzie, inceputul unei afaceri este un moment in care deciziile au rol extrem de important. Spatiul pentru desfasurarea activitatilor ocupa un rol decisiv, atat pentru economisire, cat si pentru consolidarea increderii clientilor si partenerilor. Metropola Imobiliare iti ofera un portofoliu larg de optiuni din care sa alegi spatiul de birouri potrivit nevoilor tale. Cladirile de birouri pentru inchiriere sunt plasate in zone usor accesibile, iar preturile sunt foarte avantajoase.