Uricani Residence

0% comision
Zona: Uricani
Construcţie: 2016

Prezentare

Uricani Residence - Mai aproape de Natura !

Proiect gandit si pus in practica de catre cei mai buni arhitecti, proiectanti si designeri peisagisti din dorinta de a oferi tuturor un camin adevarat pe care sa-l numesti casa din primele momente.

O arhitectura moderna deosebita, locuinte spatioase , compartimentari interioare indraznete, un stil elegant, finisaje executate excelent, gradul ridicat de confort, amplasarea si accesul rapid la mijlocul de transport in comun.

Amenajarea spatiilor verzi, locurile de parcare suficiente cat si functionalitatea ansamblului sunt motive intemeiate sa credem ca Uricani Residence se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Ansamblul se adreseaza in primul rand celor care isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita, departe de aglomeratia urbana,dar care, in acelasi timp,vor sa se bucure de toate beneficiile unei locuinte la standarde inalte.

Andronache Andrei - Project Manager

Casa in sistem Duplex in suprafata utila de 101 m , (cele mai spatioase duplexuri de pe piata imobiliara ), la 70 de m de soseaua principala "soseaua de centura" ce traverseaza Comuna Miroslava-Uricani , vis-a-vis de stadionul Uricani , acces foarte bun din strada principala ,cu toate utilitatile .
Casa construita din caramida si cele mai bune materiale de constructie : caramida Bricstone GV 188/290/240,ciment turnat doar cu pompa de standardul B200 si B250, izolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm, tencuiala interioara clasica, finisaje interioare executate cu MP , CT 126 si CT 127 , tencuiala decorativa la exterior de tip"scoarta de copac" cu granulatie marita de 2,5 cu un impact vizual impresionant , gresie si fainata , parchet , obiecte sanitare , centrala pe gaz , tabla Lindab.
Fiecare casa are 4 camere , 2 bai , bucatarie spatioasa cu acces in terasa exterioara.
La etaj sunt 3 dormitoare foarte spatioase , 1 baie mare care are cada si un balcon cu acces dintr-un dormitor .Fiecare casa are parcare proprie Gratuita si beneficiaza de un spatiu verde modern amenajat de catre arhitectii peisagisti cu multe conifere pentru un aspect impresionant.

Complexul are 4 duplexuri ( 8 case ) si se afla la intrare in Uricani pe partea stanga , fata in fata cu stadionul din Uricani .

Complexul beneficiaza de urmatoarele facilitati:

- transport in comun din Uricani catre Iasi prin Valea Lupuli sau prin Miroslava (stiatia de maxi taxi la 1 minut fata de case, mers pe jos)
- 2 supermarketuri locale
- toate utilitatile
- parcare proprie GRATUITA
- internet & telefonie , TV
- Metro la 3 minute
- Carefour Era SuperMarket la 4 km
- Statii Peco

Daca gasiti toate aceste informatii ca fiind atractive, atunci nu ramane decat sa ne vizitati si sa va convingeti personal ca imobilele pe care le construim, precum si preturile cerute sunt cu adevarat foarte bune .

Casa se preda la Cheie !
Au inceput contractarile !

Comision 0 % pentru cumparator !

Andronache Andrei
0740605920

www.metropolaimobiliare.ro

Cele mai noi știri imobiliare